ANMÄL HÄR
Helgen den 11-12 juni I år kommer vi av olika skäl starta kl 13-17 på lördagen och 11-15 på söndagen. Missa inte förra årets succé som  blir stadigt återkommande och hjälp oss att sätta Herräng på kartan. Ni är viktiga deltagare som gör detta möjligt och festligt. Utan er, ingen folkfest.
Vi planerar att visa upp Herräng och bjuda på en loppisrunda m.m. som alla vill uppleva. Det kan vara loppis eller något annat som du vill visa upp, i år är temat trädgård vilket menas att vill du visa upp din trädgård, sälja sticklingar eller annat som har med trädgård att göra så passa på och var med!
Det är viktigt att du talar om för oss vad det är du vill deltaga med!
Vill du vara med?
Alla som bor inom postadress Herräng är välkomna att medverka. Vår idé är att det skall finnas alla typer av försäljningar och arrangemang efter vägarna.
Du arrangerar själv detta hemma hos dig och markerar upp med egna skyltar så man hittar till just dig!
Hur anmäler jag mig?
Du anmäler till ”Folketshus” senast 11 maj och betalar in 100 kr via swish: 123 420 18 93 eller BG: 255-7999, märk med ”loppisrunda”. Mejla sen till ”fh-herrang@live.se” loppisens namn, adress och vad du säljer, t.ex. husgeråd, möbler, ute/trädgård, kuriosa, kläder och övrigt. Det går också att skicka bilder så lägger vi in dem på hemsidan om du vill visa upp vad du erbjuder innan.
Vad gör vi?
Vi annonserar och gör en karta där varje ställe blir uppmärkt samt att vi på baksidan skriver era adresser och vad ni säljer. Det kommer även finnas mat och fikaställen uppmärkta på kartan. Besökarna hämtar kartan antingen digitalt eller på ett par angivna ställen i Herräng. Ni kommer att få ett kodord som ni kan ge till besökarna, den som har samlat flest kodord vinner sen ett pris, detta för att försöka få ut mer folk till er som bor lite utanför centrala Herräng!
Arrangörer: HerrängsGruppen
Föreningen Folkets Hus i Herräng
Kulturcirkeln i Herräng